Արտադրական ծախսումների կառավարչական հաշվառումը (ՀՀ սննդի արդյունաբերության կազմակերպությունների օրինակով) - Հակոբյան, Արսեն Աշմատի / Hakobyan Arsen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2001)
Հայաստանի Հանրապետությունում տնտեսվարման հին համակարգից շուկայական տնտեսությանը անցումը պահանջում է տնտեսության և առանձին տնտեսվարող սուբյեկտների կառավարման նոր մեխանիզմների ներդրում / Диссертационная работа посвящена изучению и анализу проблем внедрения и дальнейшего эффективного развития системы управленческого учета производственных затрат на предприятиях пищевой промышленности в условиях осуществляемых в РА реформ системы бухгалтерского учета
Ը.00.05 «Հաշվապահական հաշվառում և վիճակագրություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2001 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Զ. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ե. Խլղաթյան, Ա. Գ. Ճուղուրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics