Նոր գրքեր պատանիներին: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги юным - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիայի բաժին, 1987)
Պատանիների համար նախատեսված՝ նոր գրականության ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Վ. Մանուկյան.- Երևան, 1987.-թ.11-12.-Նոյեմբեր-Դեկտեմբեր.-էջ 16; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն