Իրացվելիության ֆինանսական կառավարման հիմնախնդիրները տնտեսության իրական հատվածի կազմակերպություններում (Արցախի Հանրապետության սննդի արտադրության կազմակերպությունների նյութերով) / Problems of financial liquidity management in organizations of the real sector of the economy (based on the materials of food production organizations of the Republic of Artsakh) - Սարգսյան, Գոհար Գավրուշի / Sargsyan Gohar (Արցախի պետական համալսարան, 2022)
Կազմակերպությունների իրացվելիության ֆինանսական կառավարման բարելավման հիմնախնդիրները մշտապես գտնվել են տեսաբանների և գործարարների ուշադրության կենտրոնում / Проблемы улучшения финансового управления ликвидностью организаций всегда находились в центре внимания теоретиков и предпринимателей / The problems of improving the financial management by the liquidity of organizations have always been the focus of theorists and entrepreneurs
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման համար ատենախոսություն ; Երևան-2022 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Հակոբյան, Ս. Ռ. Միրզոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics