Կապակցված խոսքի ուսուցումը դպրոցում / Teaching coherent speech in school - Ալեքսանյան, Թամարա Կարապետի / Aleqsanyan Tamara (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2011)
Կյանքի, հասարակական հարաբերությունների փոփոխությունները նոր պահանջներ են առաջադրել կրթության ոլորտին / Перемены в жизни и социальной сфере не только обусловили коренные изменения в сфере образования, но и предъявили к ней новые требования / Changes in life and the social sphere led not only to fundamental changes in education but also presented new demands
ԺԳ.00.02 «Դասավանդման և դաստիարակության մեթոդիկա» հայոց լեզու մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Խաչատրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Բ. Եսաջանյան, Ա. Գալստյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Վանաձորի Հ. Թումանյանի անվան պետական մանկավարժական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy