Հողային ռեսուրսների կառավարման կատարելագործման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում / Problems of improvement of land resource management in the Republic of Armenia - Մարգարյան, Ռուբեն Արծրունի / Margaryan Ruben (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2019)
Հողային ռեսուրսների կառավարումը, պետության և հասարակության կողմից օրինաչափությունների և միտումների օգտագործման միջոցով, դրանց արդյունավետ օգտագործմանն ուղղված, համակարգված և ուղղորդված ազդեցության արտահայտումն է / Целью исследования является обоснование эффективных механизмов управления земельными ресурсами и выработка практических рекомендаций по их внедрению / The main purpose of the research is to substantiate effective mechanisms for land resource management and to develop practical recommendations on their implementation
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2019 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ա. Գևորգյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Ավետիսյան, Ս. Ա. Ասատրյանց ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics