Աշխատանքը երեխաների հետ մանկական գրադարանում: (Աշխատանքի փորձից) - Զաքարյան Բ. (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի գրադարանագիտական-մեթոդական բաժին, 1958)
Մանկական գրադարաններում երեխաների հետ տարվող աշխատանքների վերաբերյալ
Խմբ.՝ Վ. Կարմենյան ; Տեխ. խմբ.՝ Գորոյան - Երևան , 1958. - 44 էջ : լուսանկ. , աղս. ; 21 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն