Գյուղատնտեսության վարկավորման ծրագրերի իրականացման արդյունավետությունն ու դրանց գնահատումը (ՀՀ օրինակով) - Պետրոսյան, Մանուկ Անդրանիկի / Petrosyan Manuk (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2009)
Գյուղատնտեսությունը տնտեսության հիմնարար ճյուղերից մեկն է և ցանկացած երկրի համար ունի կարևոր նշանակություն / Исследование Петросяна M.A. посвящено разработке комплексной методологии nymeй повышения эффективноси реализации программ крдитования сельского хозяиства Республики Армения
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառռություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Բայադյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան, Վ. Հ. Մկրտչյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics