Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետության բյուջետային համակարգի ձևավորման ու զարգացման արդի հիմնախնդիրները - Հովհաննիսյան, Հայկ Վոլոդյայի / Hovhannisyan Hayk (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2003)
Լեռնային Ղարաբաղի նորանկախ հանրապետության գոյության փաստը, ինչպես նաև տնտեսավարման հին համակարգից շուկայական տնտեսությանն անցումը, օբյեկտիվորեն առաջադրում է երկրում նոր ֆինանսական համակարգի ներդրման հիմնախնդիրը / Диссертационная работа посвящена изучению и анализу основных вопросов, появившихся во время формирования развития бюджетной системы Нагорного Карабаха в период перехода к рынку и проявлению основных направлений и сфер
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Ե. Խլղաթյան ; Գիտական խորհրդատու՝ Լ. Հ. Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յ. Մ. Սուվարյան, Հ. Կ. Հարությունյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics