Մարդկային ռեսուրսների կառավարման արդյունավետության բարձրացման հիմնական ուղղությունները փոփոխությունների պայմաններում (ՀՀ օրինակով) / The main ways of enhancement of efficiency of human resources management in changing times (In Armenia) - Մելիքբեկյան, Գոհար Հրաչիկի / Melikbekyan Gohar (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2012)
Թեմայի արդիականությունը պայմանավորված է վերջին տասնամյակում արևմտյան երկրներում և, ընդհանրապես, ողջ աշխարհում կատարվող սոցիալ-տնտեսական համակարգերի փոխակերպումների հետ, և նման զարգացումները պահանջում են որակապես նոր մոտեցումներ / В последние десятилетия во всем мире наблюдаются глобальные трансформации социальных и экономических систем и соответсвующие развития событий требуют качественно новых подходов приоритето / In recent decades, the world observed the global transformation of social and economic systems and corresponding developments require a qualitatively new approaches and priorities
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ պետական կառավարման ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Կ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Ա. Ժ. Եղիկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics