Продуктивность овец породы мазех и в типе корридель в Котайкском и Гегаркуникском марзах / Մազեխ ցեղի և կորիդելի տիպի ոչխարների մթերատվությունը Կոտայքի և Գեղարքունիքի մարզերում - Փամբուխչյան, Զորիկ Սլավիկի / Pambukhchian Zorik (Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, 2008)
Целью настоящей работы является изучение продуктивных и некоторых биологических показателей современного типа овец породы мазех и овец в типе корридель / Հանրապետության երկու մարզերում և չորս տնտեսություններում կատարվել է ուսումնասիրություն մազեխ ցեղի և կորիդելի տիպի ոչխարների մթերատվության վերաբերյալ
Զ.02.02 «Մասնավոր անասնաբուծություն, գյուղատնտեսական կենդանիների կերակրում, անասնաբուծական մթերքների արտադրության և կերերի տեխնալոգիա» մասնագիտությամբ գյուղատնտեսական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Յու. Գ. Մարմարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Հովհաննեսյան, Հ. Հ. Մկրտչյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Անասնաբուծության և անասնաբուժության գիտական կենտրոն» ՊՈԱԿ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Գյուղատնտեսական գիտություններ / Agriculture