Նոր գրքեր պատանիներին : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1980)
Պատանիների համար նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Լ. Վ. Թովմասյան.-Երևան, 1980. -թ.7.-Հուլիս.-9 էջ., 20 սմ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն