Разработка метода исследования режимов автономной электроэнергетической системы с асинхронным генератором / Ասինքրոն գեներատորով ինքնավար իլեկտրաւներգետիկական համակարգի ռեժիմների հետազոտման մեթոդի մշակում / Development of research method for autonomous electric power system regimes with asynchronous generator - Գևորգյան, Սևակ Գագիկի / Gevorgyan Sevak (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2013)
Автономные электроэнергетические системы (АЭЭС) занимают важное место стратегии развития энергетики / Էլեկտրաէներգետիկայի զարգացման ռազմավարության մեջ կարևոր տեղ են զբաղեցնում ինքնավար էլեկտրաէներգետիկական համակարգերը / Autonomous Power Systems (APS) have an important role in Electric Power development strategy
Ե.14.01 «Էներգետիկ համակարգեր, համալիրներ և դրանց կառավարումը» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է «Էներգետիկայի գիտահետազոտական ինստիտուտ» ՓԲԸ - ում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Ս. Սաֆարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ա. Արամյան, Մ. Ե. Յոնդեմ ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Էլեկտրաէներգետիկական համակարգի օպերատոր» ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology