Գյուղատնտեսական արտադրանքների հետբերքահավաքային գործընթացների կառավարման կատարելագործումը (ՀՀ օրինակով) - Գևորգյան, Միխայիլ Միսակի / Gevorgyan Mikhail (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2010)
Գյուղատնտեսական արտադրանքների հետբերքահավաքային գործընթացի էությունը հետևյալն է՝ այն գյուղատնտեսական մշակաբույսերի բերքահավաքի ընթացքում և դրանից հետո մինչև սպառողն իրականացվող աշխատանքների ամբողջությունն է / Основная новизна работы cocmoum в том, что резульmame оценки возможностей повышения эффективности и увеличения объемов производства в растениеводческой отрасли прогнозированы nymu решения проблем, возникающих послеуборочный период
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Գ. Ղազարյան, Վ. Հ. Սարգսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics