Определение золота, платины и палладия некоторыми основными органическими красителями экстракционно-оптическими методами / Ոսկու, պլատինի և պալադիումի որոշումը էքստրակցիոն-օպտիկական եղանակներով մի քանի հիմնային օրգանական ներկանյութերով - Գյոկչյան, Նունե Օնիկի / Gyokchyan Nune (ՀՀ ԳԱԱ օրգանական քիմիայի ինստիտուտ, 1996)
Современный уровень развития промышленности и техники требует создания сверхчистых материалов / Վերջին տարիներին շնորհիվ իրենց արժեքավոր քիմիական հատկությունների էլեկտրոնային և էլեկտրատեխնիկական արտադրության մեջ որպես կոնստրուկտիվ նյութեր հատուկ կիրառություն են գտել ոսկին, պլատինը և պալադիումը, ինչպես նաև նրանց համաձուլվածքները
Բ.00.03 «Օրգանական քիմիա» և Բ.00.02 «Անալիտիկ քիմիա» մասնագիտություններով քիմիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1996 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Խաչատրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Տ. Քոչարյան, Վ. Ժ. Արծրունի ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Քար և սիլիկատներ» ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Քիմիական գիտություններ / Chemistry