Использование биогенных материалов в сочетании с насыщенной тромбоцитами плазмой при лечении различных форм пародонтитов (экспериментально-клиническое исследование) / Պարօդոնտիտների տարբեր ձևերի բուժման նպատակով թրոմբոցիտներով հարուստ պլազմայի հետ զուգորդված կենսածին նյութերի կիրառումը (կլինիկափորձարարական հետազոտություն) - Դալլաքյան, Վարդուհի Յուրայի / Dallaqyan Varduhi (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2008)
Заболевания пародонта занимают одно из ведущих мест среди актуальных проблем современной стоматологии / Աշխատանքում կատարված է ալոգեն նյութի օգտագործմանը վերաբերող մորֆո- լոգիական հետազոտություն, որտեղ ցույց է տրվել, որ ոսկրային հյուսվածքներում ռեպարատիվ պրոցեսներն ընթանում են ավելի կարճատև ժամկետներում՝ համեմատած հսկիչ խմբի հետ
ԺԴ.00.12 «Ստոմատոլոգիա» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանի գիտակոօրդինացիոն խորհուրդի նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Գ . Տատինցյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Մ. Մարգարյան, Է. Կ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ բժշկական կենտրոն «Արմենիա» ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences