ՀՀ զինված ուժերում ինֆեկցիոն հիվանդացությունը և ցուցաբերվող մասնագիտացված բուժօգնության կազմակերպման որոշ հարցեր - Հայրապետյան,Կարինե Կարապետի / Hayrapetyan Karine (Ակադեմիկոս Ս. Ք. Ավդալբեկյանի անվան առողջապահության ազգային ինստիտուտ, 2004)
Մեր հետազոտության նպատակն է կատարել ՀՀ բանակուն ինֆեկցիոն հիվանդացության վերլուծություն, մշակել ցուցաբերվող մասնագիտացված բուժօգնության կազմակերպման միջոցառումների համալիր վարակիչ հիվանդությունների տեսակետից / Проведено исследование инфекционной заболеваемости Вооруженных Сил РА по данным инфекционной больницы "Норк" разработаны мероприятия по организации специализирoванного лечения больных
ԺԴ.00.17 «Հանրային առողջություն և առողջապահության կազմակերպում» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Մ. Հերացու անվան Երևանի պետական բժշկական համալսարանի գիտակոորդինացիոն խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Ա. Աղայան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ձ. Համբարձումյան, Ա. Կ. Հայրապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ Ա. Բ. Ալեքսանյանի անվան համաճարակաբանության, վիրուսաբանության և բժշկական մակաբուծաբանության ԳՀԻ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences