Սահմանադրական մշտադիտարկման ինստիտուտը Հայաստանի Հանրապետությունում՝ կայացման և զարգացման հիմնախնդիրները / The institute of constitutional monitoring in the Republic of Armenia: formation and development issues - Ստեփանյան, Արման Գրիգորի / Stepanyan Arman (ՀՀ պետական կառավարման ակադեմիա, 2018)
Ներկայացվող հետազոտության արդիականությունը պայմանավորված է սահմանադրական մշտադիտարկման ինստիտուտի ձևավորման, ներդրման և զարգացման տեսական և պրակտիկ հարցերի կարևորությամբ / Диссертационное исследование посвящено современным проблемам выявления и восстановления дефицита конституционализма, a также проблемам становления и развития института конституционного мониторинга в Республике Армения / The dissertation research focuses on the modern problems of revealing and restoring the deficit of constitutionalism, as well as the problems of formation and development of the institute of constitutional monitoring in the Republic of Armenia
ԺԲ.00.02 «Հանրային իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ պետական կառավարման ակադեմիայի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Գ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Վ. Թովմասյան, Ա. Ս. Հայրապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law