Արժեթղթերի շուկայի կարգավորման և զարգացման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում - Ասլանյան, Մխիթար Ստեփանի / Aslanyan Mkhitar (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2008)
Վերջին քսան տարիները նշանավորվեցին համաշխարհային տնտեսության մեջ կատարվող զգալի փոփոխություններով, որոնք առաջին հերթին պայմանավորված են կենտրոնացված համակարգից շուկայականին անցմամբ / Основной целью диссертации является разработка мероприятий по развитию и регулированию рынка ценных бумаг в Армении
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Բ. Սալնազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Բայադյան, Գ. Ս. Հայրապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics