Նոր գրքեր։ Հասարակական-քաղաքական գիտություններ։ Բանասիրական գիտություններ: Գրականագիտություն: Լեզվաբանություն։ Պատմություն: Աշխարհագրություն: Պատմական գիտություններ: Աշխարհագրություն։ Հնագիտություն; Ազգագրություն։ (Ինֆորմացիոն ցանկ) = Новые книги։ Общественно-политические науки։ Филологические науки։ Литературоведение։ Языкознание։ История։ Исторические науки։ География։ Археология։ Этнография։ (Информационный указатель) - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի ինֆորմացիոն-մատենագիտական բաժին, 1977)
Նոր գրքերի ցանկ՝ հասարակական-քաղաքական գիտություններ, բանասիրական գիտությունների, լեզվաբանության, գրականության, պատմական գիտությունների, պատմության, աշխարհագրություն, հնագիտության, ազգագրության վերաբերյալ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան.- Երևան, 1977.- թ. 1.- 12 էջ :
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն