Ռադիոաստղագիտական եղանակների կիրառումը որոշ ռադիոֆիզիկական խնդիրներում / The usage of radio-astrological methods in some problems of radiophysics - Ավետիսյան, Գևորգ Սահակի / Avetisyan Gevorg (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2017)
Ատենախոսությունում ներառված են կարևորություն ներկայացնող խնդիրներ՝ հիմնված միևնույն հայեցակարգային հենքի՝ այն է հետազոտման ռադիոաստղագիտական եղանակի վրա / Диссертационная работа посвяшена исследовании адиофизических задач радиоастромическими методами: в том числе методики измерения радиотелескопов РТ-13 ИПА РФ системи ГЛОНАСС, вопросу сеисмо ионосферных в заимоотношениях и характера уменшения плотности потока радиоизлучения космического источника Кассиопеа-А / The dissertation raises high importance questions, which were solved based on the radio-astrological method
Ա.04.03 «Ռադիոֆիզիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ռադիոֆիզիկայի և էլեկտրոնիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ա. Փիրումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Խ. Վ. Ներկարարյան, Ա. ժ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի կապի միջոցների գիտահետազոտական ինստիտուտ (ՓԲԸ) ; Ատենախոսություն՝ 104 էջ, սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics