Բազմաչափ բազմանդամային միջարկման և կորերի հատման կետի պատիկության որոշ հարցերի մասին / On multivariate polynomial interpolation and multiplicity of intersection point of curves - Ավագյան, Գրիգոր Սլավիկի / Avagyan Grigor (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2011)
Միաչափ բազմանդամ ինտերպոլացիան դասական խնդիր է՝ երկար պատմություն ունեցող և բավականին ամբողջական տեսությամբ / Одномерная полиномиальная интерполяция является классической задачей с давней историей и с довольно полной теорией / The univariate polynomial interpolation is a classical subject, with a long history and a rather complete theory
Ա.01.07 «Հաշվողական մաթեմատիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ա. Հակոբյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Սահակյան, Յ. Գ. Դադայան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ մաթեմատիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics