Բանբեր Հայաստանի գրադարանների ։ 2024, N 1 - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարան / National Library of Armenia, 2024)
Բանբեր Հայաստանի գրադարանների գիտամեթոդական հանդեսի հրատարակությունը շարունակվում է «Հայաստանի ազգային գրադարան» ՊՈԱԿ-ի գիտխորհրդի 2021 թվականի հունիսի 10-ի նիստի որոշման համաձայն։ 2024 թվականի առաջին թողարկումը ներառում է հոդվածներ հետևյալ թեմատիկ ուղղություններով՝ Գրադարանային կառավարում և ծառայություններ, Թվային բովանդակության կառավարում, Ժառանգության պահպանություն և հանրահռչակում, Սփյուռքի տպագիր ժառանգության պահպանություն և հանրահռչակում, Գրախոսություններ, Հաղորդումներ։ Հանդեսը նախատեսված է գրադարանագիտության, մատենագիտության, թանգարանագիտության, հումանիտար գիտությունների ոլորտի մասնագետների համար։

The publication of the scientific methodical journal the Bulletin of Armenian Libraries continues according to the decision of the Scientific Council of the National Library of Armenia from June 10, 2021. The articles of the first issue of 2024 can be found in the following sections: Library Management & Services; Digital Content Management; Heritage Preservation & Promotion; Diaspora Printing Heritage Preservation & Promotion, Reviews, Reports. The journal is meant for experts in the fields of library science, bibliography, museology and humanities.

Издание научно-методического журнала «Вестник библиотек Армении» продолжается согласно решению Ученого совета Национальной библиотеки Армении от 10 июня 2021 года. Статьи, включенные в первый выпуск 2024 г., представлены в следующих тематических разделах։ Библиотечный менеджмент и обслуживание; Управление цифровым контентом; Сохранение и популяризация наследия; Сохранение и популяризация печатного наследия Диаспоры; Рецензии; Доклады. Журнал предназначен для специалистов в области библиотечного дела, библиографии, музееведения и гуманитарных наук.
Գիտամեթոդական էլեկտրոնային հանդես / Գլխավոր խմբագիր` Աննա Չուլյան ; Պատասխանատու խմբագիր՝ Հայկանուշ Ղազարյան ․- Երևան ։ «Գիրք» հրատարակչություն , 2024 ․- N 1 .- 111 էջ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն