Ֆինանսական շուկայի կարգավորման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում - Լպուտյան, Սոս Համլետի / Lputyan Sos (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2010)
ժամանակակից պետության տնտեսական կառուցվածքի և գործառույթների յուրաքանչյուր ուսումնասիրություն չի կարող շրջանցել ֆինանսական շուկան և դրա գործունեության վերլուծությունը / Диссертация посвящена созданию оптимальной системы финансового рынка, образованию и развитию его основных элементов, разработке мероприятий и поручений no повышению эффективности данного рынка
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Խ. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Ա. Ս. Գալստյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics