Социальная стратификация и социальная политика в Армении переходного периода / Սոցիալական շերտավորումը և սոցիալական քաղաքականությունը անցումային շրջանի Հայաստանում - Գյուզալյան, Հայկ Հելցի / Gyuzalyan Hayk (Երևանի պետական համալսարան, 2001)
Происходящие в Армении экономические и политические преобразования затронули самые глубинные пласты социальной материи общества / Աշխատանքի նպատակն է հայ հասարակության սոցիալական շերտավորման համակարգի վերլուծությունը, սոցիալական քաղաքականության ազդեցության բացահայտումը և չափումը սոցիալական շերտավորման համակարգի ձևավորման և փոփոխման վրա
ԻԲ.00.03 «Միջին մակարդակի տեսություններ» մասնագիտությամբ սոցիոլոգիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2001 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ի Դոբրենկով, Ն. Վ. Շախնազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (փիլիոփայության և սոցիոլոգիայի դեպարտամենտ) ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Սոցիոլոգիա / Sociology