Գրադարանների աշխատանքը ՍՄԿԿ կենտկոմի դեկտեմբերյան պլենումի որոշումների լույսի ներքո: (Մեթոդական հանձնարականներ) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1984)
ՍՄԿԿ կենտկոմի 1983 թ. դեկտեմբերյան պլենումի որոշումների առիթով գրադարանների աշխատանքի մասին
Խմբ.՝ Ավ. Օհանյան ; Կազմ.՝ Ալ. Շահազիզյան. - Երևան, 1984. - 56 էջ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն