Արժե՞ արդյոք ծխել՝ որոշումը քոնն է - Մանուկյան, Արթուր / Manukyan Arthur (My University, 2018)
Պաստառը նվիրված է հակածխախոտային պայքարին։ Ծխելը սարսափելի է ոչ միայն ծխողի համար, այլ նաև շրջապատի։ Ծխախոտի և փամփուշտի համադրությունը տեսողականորեն ընդգծում է ծխելու կործանարար ու մահաբեր հետևանքները։
[Նկարիչ՝ Արթուր Մանուկյան]. - Առանց տեղի ։ Առանց հրատարակչության, [2018]. - 1 թերթ։ գուն. նկ. ; 80x56 սմ
Keywords: Հայկական գրաֆիկա / Armenian graphics; Սոցիալական պաստառ / Social placards