Նոր գրքեր։ Հասարակական գիտություններ։ Բանասիրական գիտություններ: Լեզվաբանություն։ Գրականագիտություն: Պատմական գիտություններ: Պատմություն: Աշխարհագրություն: Հնագիտություն; Ազգագրություն։ (Ինֆորմացիոն ցանկ) = Новые книги։ Общественно-политические науки։ Филологические науки։ Языкознание։ Литературоведение։ Исторические науки։ История։ География։ Археология։ Этнография։ (Информационный указатель) - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի տեղեկատու-մատենագիտական բաժին, 1975)
Նոր գրքերի ցանկ՝ հասարակական-քաղաքական գիտություններ, բանասիրական գիտությունների, լեզվաբանության, գրականության, պատմական գիտությունների, պատմության, աշխարհագրություն, հնագիտության, ազգագրության վերաբերյալ
Կազմ.՝ Ա. Նազինյան.- Երևան, 1975.- թ. 11.- Նոյեմբեր.- 16 էջ :
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն