Անձնակազմի կառավարման հիմնախնդիրները ՀՀ առևտրային բանկերում / Problems of staff management in commercial banks of the Republic of Armenia - Մկրտչյան, Գուրգեն Սերյոժայի / Mkrtchyan Gurgen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2011)
Արդի ժամանակաշրջանի համաշխարհային ֆինանսական ճգնաժամը առավել արդիականացրեց յուրաքանչյուր երկրի բանկային համակարգի գործունեության արդյունավետության խնդիրը / Современный глобальный финансовый кризис сделал более актуальной проблему эффективности банковской системы в каждой стране / Modern global financial crisis made the problem of bank system effectiveness more important in every country
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է «Մխիթար Գոշ» Հայ-ռուսական միջազգային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ս. Գյուրջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Ա․ Հ. Համբարձումյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայսատանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ) ; Սեղմագիր՝ 27 Էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics