Գյուղատնտեսության վարկավորման գործընթացի կարգավորման ուղիները (ՀՀ օրինակով) - Աբրահամյան, Լիաննա Սամվելի / Abrahamyan Lianna (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2010)
Ատենախոսության նպատակն է հայրենական և միջազգային փորձի ուսումնասիրության հիման վրա հետազոտել, գնահատել և վերլուծել արդի պայմաններում ՀՀ գյուղատնտեսության, նրա տարբեր ճյուղերի վարկավորման առանձնահատկությունները / Целью диссертации является исследование, анализ и оценка на основе отечественного и зарубежного опыта особенностей нынешного кредитования всего сельского хозяйства РА и его отдельных ветвей
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Բայադյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան, Վ. Հ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics