Նոր գրքեր: Գյուղատնտեսություն: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги . Сельское хозяйство. Информационный указатель - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական փաստաթղթերի և գրականության բաժին, 1979)
Գյուղատնտեսության վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ
Сост.: Н.Т. Аветян, В.Л Геворкян.- Ереван, 1979.- №8.-Август.-8 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն