Նոր գրքեր : Հայաստան : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1980)
Հայաստան մասին նոր գրականության ցանկ
Երևան, 1980. -թ.9.-սեպտեմբեր.-13 էջ., 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն