Ռիսկի գնահատման մոտեցումները ՀՀ ներդրումային միջավայրում / Approaches to risk assessment in RA investment environment - Տոնոյան, Վիգեն Սասունիկի / Tonoyan Vigen (Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Սեփականության ապապետականացման և շուկայական տնտեսության անցման պահից սկսած ՀՀ արդյունաբերական կազմակերպությունները ֆինանսատնտեսական գործունեության ռիսկի միակ կրողներն են, իսկ զարգացման հարցում ներդրումները, գրավելով գերակա դեր, դարձան նրանց գործունեության ամենառիսկային ուղղությունը / Диссертация посвящена разработке направлений по снижению инвестиционных рисков с применением усовершенствованных методов оценки экономического риска при принятии управленческих решений в нестабильной экономической среде с целью эффективного развития промышленности РА области реализации инвестиционных программ / This dissertation is devoted to the development of investment risk reduction using improved methods of economic risk assessment methods during managerial decision making in an unstable economic environment for the purpose of efficient development of RA industry during the implementation of investment programmes
Ը.00. 02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է «Մխիթար Գոշ» հայ-ռուսական միջազգային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Հ. Օհանջանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Ավետիսյան, Լ. Վ. Չարխիֆալակյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics