Բանվոր-հպարտ կոչում է: Գրականության հանձնարարական ցանկ: Պրակ 2: 1975 թ. - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1977)
Բանվորի գործին նվիրված՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Մ. Ներսիսյան, Ժ. Հովսեփյան ; Խմբ.՝ Մ. Ներսիսյան. - Երևան, 1977-.38 էջ:
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն