Առցանց ալգորիթմական մոդելներ տվյալների մաքսիմալ կանոնավորված ենթակառուցվածքի խնդիրներում / Models of online algorithms in problems of maximum canonized substructure of data - Մինասյան, Վահագն Գագիկի / Minasyan Vahagn (Երևանի պետական համալսարան, 2011)
Ատենախոսությունը նվիրված է երկու տարբեր կոմբինատոր խնդիրների համար առցանց ալգորիթմներ կառուցելուն / Диссертация посвящена разработке онлайн алгоритмов для двух различных комбинаторных задач / This thesis is dedicated to designing online algorithms for two different combinatorial problems
Ա.01.09 «Մաթեմատիկական կիբեռնետիկա և մաթեմատիկական տրամաբանություն» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Ասլանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Հ. Խաչատրյան, Հ. Ց. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն` ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics