Интенциональная модальность различных газетно-журнальных жанров / Մտադրական եղանակավորումը տարբեր լրագրային ժանրերում / Intentional modality of different newspaper genres - Հարությունյան, Իննա Յուրիի / Harutyunyan Inna (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական լեզվահասարակագիտական համալսարան, 2015)
В данной диссертационной работе исследуется интенциональная модальность текстов различных газетно-журнальных жанров, содержащих оценочные значения / Թեմայի արդիականությունը պայմանավորված է նրանով, որ լրագրային տեքստերում ներկայացված է եղանակավորման իմաստների լայն տարրապատկերը / The relevance of the research is conditioned by the wide range of modal meanings, introduced in newspaper texts
ժ.02.04 «Սլավոնական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական լեզվահասարակագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ L. Ե. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Վ. Մադոյան, Ա. Վ. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Հայ-ռուսական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics