Տնտեսական ճգնաժամերի տեսության և պատմության հարցերը Մենտոր Բունիաթյանի հետազոտություններում - Հարությունյան, Լիանա Կառլենի / Harutyunyan Liana (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2009)
Հետազոտության առարկան Մենտոր Բունիաթյանի ուսումնասիրություններում տնտեսական ճգնաժամերի տեսության և պատմության հարցերն են, նրա հայացքների վերլուծությունը ժամանակի սոցիալ - տնտեսական մտքի հետ ունեցած կապերի մեջ / Армянская экономическая мысль, аналогично любой другой исторической науке, периодизируя главные закономерности ее развития, накопила определенный исследовательский опыт
Ը.00.01 «Տեսական տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածու աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ն. Սարինյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ի. Աղաջանյան, Է. Մ. Չախոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ.Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics