Կապիտալի և աշխատուժի միջազգային միգրացիայի փոխազդեցության հիմնախնդիրները (ՀՀ նյութերով) - Թադևոսյան, Զոյա Աղվանի / Tadevosyan Zoya (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2007)
Կապիտալի և աշխատուժի միջազգային միգրացիայի երևույթը գոյություն է ունեցել երկրների պատմական զարգացման բոլոր ժամանակներում / Взаимодействие международной миграции капитала и рабочей силы является одной из основных проблем постиндустриально-информационного общества
Ը.00.06 «Համաշխարհային տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական խորհրդատու՝ Յ. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Թ. Շ. Թորոսյան, Մ. Տ. Սարգսյան, Թ. Ն. Մանասերյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 52 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics