Նոր գրքեր: Հասարակական-քաղաքական գիտություններ: Բանասիրական գիտություններ: Գրականագիտություն: Լեզվաբանություն: Պատմություն: Պատմական գիտություններ: Աշխարհագրություն: Հնագիտություն: Ազգագրություն: Ինֆորմացիոն ցանկ = Новые книги. Обшественно-политические науки. Филологические науки. Языкознание. Литературоведение. История. Исторические науки. География. Археология.Этнография. Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիոն-մատենագիտության բաժին, 1978)
Հասարակական-քաղաքական, լեզվաբանության, գրականագիտության, պատմության, պատմագրության և աշխարհագրության վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան. - Երևան, 1978.- թ. 11.- Նոյեմբեր. -14 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն