Նոր գրքեր: Հասարակական-քաղաքական գիտություններ: Բանասիրական գիտություններ: Գրականագիտություն, լեզվաբանություն: Պատմություն: Պատմական գիտություններ: Աշխարհագրություն: Հնագիտություն: Ազգագրություն: Ինֆորմացիոն ցանկ =Новые книги: Обшественно-политические науки: Филологические науки: Языкознание: Литературоведение: История: Исторические науки: География: Археология: Этнография: Информационный указател - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիոն-մատենագիտության բաժին, 1979)
Նոր գրականության ցանկ՝ հասարակական-քաղաքական, լեզվաբանության, գրականագիտության, պատմության և պատմագրության, աշխարհագրության վերաբերյալ
Կազմ.՝ Հ. Նազինյան. - Երևան, 1979. – թ.9. -12 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն