Численное моделирование и ценностный анализ механизмов жидкофазных ингибированных окислительных реакций / Հեղուկաֆազ արգելակված օքսիդացման ռեակցիաների մեխանիզմների թվային մոդելավորում և արժեքավորային վերլուծություն - Խաչոյան, Ավետ Արմենի / Khachoyan Avet (ՀՀ ԳԱԱ Ա. Նալբանդյանի անվան քիմիական ֆիզիկայի ինստիտուտ, 2007)
Предложен новый численный метод выявления прогностической способности кинетической модели многостадийных реакций, включая реакционные механизмы ингибированного окисления, основанный на ценностном критерии степени соответствия вкладов отдельных стадий / Մշակվել է արժեքավորման չափանիշների վրա հիմնված բազմափուլ քիմիական ռեակցիայի կինետիկական մոդելի կանխագուշակող ունակության բացահայտման նոր թվային մեթոդ
Բ.00.04 «Ֆիզիկական քիմիա» մասնագիտությամբ քիմիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ քիմիական ֆիզիկայի ինստիտուտի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Ա. Թավադյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Պ. Դավթյան, Ռ. Լ. Վարդանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Քիմիական գիտություններ / Chemistry