Հյուսիսային Արցախ = Northern Artsakh= Северный Арцах - Կարապետյան Սամվել (Հայկական ճարտարապետությունն ուսումնասիրող կազմակերպակերպություն(RAA), 2004)
Պատմական Հայաստանի հյուսիսարևելյան հատվածը կազմող Հյուսիսային Արցախի բնակավայրերի պատմության և պատմական հուշարձանների մասին
Խմբ.՝ Անուշավան Զաքարյան. - Երևան: ՀՀ ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ., 2004. - 584 էջ: նկ., աղյս. ; 29 սմ. - RAA գիտական ուսումնասիրություններ ; Գիրք Զ .
Գրքի թվային տարբերակը ներբեռնվել է Հայկական ճարտարապետությունն ուսումնասիրող հիմնադրամի կայքից` www.raa-am.com:
Keywords: Հայոց պատմություն | Հայաստան - Պատմություն | Հյուսիսային Արցախ