Նոր գրքեր պատանիներին: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги юным - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիայի բաժին, 1990)
Պատանիների համար նախատեսված՝ նոր գրականության ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Վ. Մանուկյան.- Երևան, 1990.-թ.11-12-Նոյեմբեր-Դեկտեմբեր.-էջ 18; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն