Разработка автоматизированной системы решения задач трехмерного магнитного поля / Եռաչափ մագնիսական դաշտի խնդիրների լուծման ավտոմատացված համակարգի մշակումը / Development of automatic system of problems solution for three-dimensional flectromagnetic field - Հակոբյան, Արամ Էդուարդի / Hakobyan Aram (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2012)
Трехмерное моделирование магнитных полей является одной из важнейших задач электротехники. Точность моделирования магнитного поля, по существу, определяет точность проектирования электрических машин и аппаратов / Մագնիսական դաշտերի եռաչափ մոդելավորումը հանդիսանում է էլեկտրամեխանիկայի կարևորագույն և արդիական խնդիրներից մեկը / The modelling of three-dimensional electromagnetic fields is one of the most important and actual problems in electromechanics
Ե.09.01 «Էլեկտրամեխանիկա և էլեկտրական ապարատներ, էլեկտրամեխանիկական համակա դրանց կառավարումը և կարգավորումը» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում (Պոլիտեխնիկ) ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ա. Թերզյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ա. Արամյան, Դ. Գ. Ասատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «ՆԻԻ էլեկտրոմաշ» ԳԱՁ ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology