Նշանավոր և հիշարժան տարեթվերի օրացույց 1973: Հուլիս, օգոստոս, սեպտեմբեր= Календарь знаменательных и памятных дат - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1973)
Անդրադարձ Վ. Վ. Մայակովսկու ծննդյան 80, Ֆ. Ի. Տյուտչևի մահվան 100, Գուրգեն Մահարու ծննդյան 70, Վաղարշակ Նորենցի ծննդյան 70, Վ. Հ. Համբարձումյանի ծննդյան 65, Պուգաչովյան ապստամբության 200 ամյակների հոբելյանական տարելիցներին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ: Հավելված՝ երկրագիտական գրականության մատենագիտական ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Իսոյան, Արմ. Ինճիկյան, Ս. Ներսիսյան, Մ. Բաբայան ; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյան ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մարտիրոսյան.- Հրատարակության 26-րդ տարի. - Երևան, 1973. - թ.3.- 120 էջ: լուսանկ.; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն