Կենտրոնացված կոմպլեկտավորման կազմակերպումը և մեթոդիկան - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1976)
Գրադարանային գործի կազմակերպման մեթոդիկան գրադարաններում
Խմբ.՝ Վ. Ա. Պապյան; Կազմ.՝ Է. Ս. Վառիկյան. - Երևան, 1976. - 30 էջ, աղս.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն