Օրգանահանքային պարարտանյութերի հատիկավորման տեխնոլոգիական գծի մշակում և պարամետրերի հիմնավորում - Կուրղինյան, Միքայել Հարությունի / Kurginyan Mikayel (Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, 2010)
Աշխատանքի նպատակն է մշակել օրգանահանքային պարարտանյութերի հատիկավորված խառնուրդների պատրաստման տեխնոլոգիական գիծ և օպտիմալացնել դրա կառուցվածքային պարամետրերն ու շահագործական ռեժիմները, միաժամանակ ապահռվել տնտեսական արդյունավետությունը / Целью данной диссертационной работы является разработка и обоснование параметров технологической линии производства гранулированных органоминеральных удобрений
Ե.20.01 «Գյուղատնտեսական արտադրության մեքենայացում և մեքենաներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ե. Մարգարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Շ. Մ. Գրիգորյան, Ա. Ա. Աղասարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ Շահումյանի «Ագրոսպասարկում» ԲԲԸ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology