ՀՀ ոչ առևտրային կազմակերպություններում հաշվապահական հաշվառման և սուդիտի կատարելագործման ուղիները / The ways of accounting and auditing improvement in the RA non-profit organizations - Ամիրխանյան, Լուսինե Վահանի / Amirkhanyan Lusine (Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան, 2015)
21-րդ դարում շուկայական տնտեսություն ունեցող երկրների զարգացման պայմաններում որոշիչ ազդեցությամբ են դրսևորվում տնտեսական գործունեության տարբեր ոլորտներ ընդգրկող սոցիալական գործոնները / В течение последнего десятилетия развитии некоммерческого сектора РА условиях сложного процесса становления гражданского общества наблюдался значительный прогресс в развитии некоммерческого сектора РА в условиях сложного процесса становления гражданского общества / The non-profit sector in Armenia has developed dramatically over the past decade within the complex process of the realization of today's civil society
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Զ. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Գ. Մնացականյան, Հ. Հ. Հանիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։