Գրաֆների կիրառմամբ ցանցային մոդելի հետազոտություն / Application of graphs in the investigation of the lattic model - Հայրապետյան, Հայկ Հրաչիկի / Hayrapetyan Hayk (ԳԱԱ և ԵՊՀ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ, 2002)
Ցանցային մոդելները լայն կիրառություն են ստացել նպատակային ծրագրերի մշակման և իրացման գործընթացներում / Диссертация посвящена исследованию задачи о существованих допустимых комбинаций в детализированном графе и их нахождению
Ա.01.09 «Մաթեմատիկական կիբեռնետիկա և մաթեմատիկական տրամաբանություն» մասնագիտությամբ ֆիզիկա-մաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ա. Օրդյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յու. Գ. Գրիգորյան, Ի. Ա. Կարապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 15 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics