Разработка быстродействующих средств автоматизированного проектирования конвейерных аналого-цифровых преобразователей / Կոնվեյերային անալոգաթվային ձևափոխիչների ավտոմատացված նախագծման արագագործ միջոցների մշակում / Development of high-speed design automation tools for pipeline analog to digital converters - Ասլանյան, Նորայր Խաչատուրի / Aslanyan Norayr (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2012)
Развитие современных интегральных аналого-цифровых и цифроаналоговых преобразователей (АЦП и ЦАП) направлено на увеличение скорости и точности обработки сигналов при одновременном уменьшении потребляемой схемой мощности / Ատենախոսությունը նվիրված է կոնվեյերային անալոգաթվային ձևափոխիչների (ԿԱԹՁ) ավտոմատացված նախագծման արագագործ միջոցների մշակմանը / The dissertation is dedicated to the development of high-speed methods of designing pipeline analog to digital converters (PADC)
Ե.13.02 «Ավտոմատացման համակարգեր» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում (Պոլիտեխնիկ) ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Շ. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Թ. Ա. Նալչաջյան, Վ. Ս. Եղիազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Երևանի կապի միջոցների գիտահետազոտական ինստիտուտ» ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology