Նոր գրականություն կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ Հայկական ՍՍՀ-ում : Մատենագիտական ցանկ=Новая литература о культуре и искусстве Армянской ССР. Библиографический указатель - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ․ Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1979)
Հայկական ՍՍՀ-ում կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Միրիջանյան և ուրիշն ; Թողարկման պատ․՝ Մ․ Վարդանյան.- Երևան , 1979․ - թ․8․- Օգոստոս. -28 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն